90 napos önismereti program szenvedélybetegeknek

Nem vagy egyedül. A függőség egy betegség, amiből fel lehet épülni. A 90 Lépés, egy 90 napig tartó interneten keresztül működő felépülési program, ami teljes diszkrécióval nyújt segítséget neked a gyógyulási folyamat megindításában.

 

Jelentkezni szeretnék

 

Tervezd újra önmagad!

„Az életnek nincs semmilyen titka. A titok a munka. Tartsd össze magad, és talán még annyi, hogy élj józan életet. Ne igyál. Ne dohányozz. Ne szedj drogot. Ez mind segít valamennyit.”
Karl Lagerfeld (1933-2019)

Mire számíthatsz?

A napi videóüzenetek segítenek téged a függőség betegségével kapcsolatos elengedhetetlen tudás megszerzésében. Továbbá négy sikeres felépülő gondolatait is megnézheted a napi témával kapcsolatban. A 90 Lépés program komoly előnye, hogy 90 napon keresztül saját ritmusodban ugyan, de mégis naponta lesz alkalmad foglalkozni a felépüléseddel. Így gyógyulhatsz akár otthonodban vagy utazásod során itthon és külföldön egyaránt. Próbáld ki, alább megnézhetsz három teljes epizódot ingyen.

Az első hónap során megismerheted a szenvedélybetegség legalapvetőbb tényezőit; a fájdalom, a tagadás, az önsajnálat és az absztinencia jelentését. Valószínűleg felismered majd saját “mélypontodat” is. Ezzel párhuzamosan megtanulhatod kezelni az elvonási tüneteket és a sóvárgást. Illetve kialakíthatsz egyfajta tudatosságot a visszacsúszás jeleire.
A második hónapban józan gondolkodásod helyreállításán, valamint az “őrület” és a “kattogás” megértésén és csillapításán dolgozunk. Továbbá számba vesszük a tisztaság előnyeit.
A harmadik hónapban az érzelmeid megfigyelésére, az önelfogadásra és saját határaid kijelölésére koncentrálunk.  Végül foglalkozunk az élet konfliktusainak kezeléséhez szükséges legfontosabb kommunikációs eszközök használatával is.

Ha szeretnéd, a program sikeres befejezését követően lehetőséged lesz megtervezni a felépülésed következő egy évét addiktológiai konzulensünkkel, hogy sikeresen tudd folytatni amit a 90 Lépés programban már elértél.

 

Alkoholproblémák

hétvégi lerészegedés, féktelen ivászat, filmszakadás, zugivás, egy-két pohár stresszoldás gyanánt vagy elalváshoz

Gyógyszerek, kábítószerek

fű, ferbál, speed, kokain, meszkalin, LSD és a többi

Viselkedési zavarok

szerencsejáték, számítógépes játék, munkaalkoholizmus, pornó

Evési zavarok

Evési zavarokban szenvedőknek.

 

 

Kivel fogsz együtt dolgozni?

Hosszú utat jártam be mire eljutottam a segítő szakmáig, amit hivatásomnak érzek. Alapvégzettségemet tekintve gépészmérnök és logisztikus vagyok, és projekt menedzsmentből is szereztem diplomát. Hosszú éveken keresztül eredeti szakmámban dolgoztam, de végül saját függőségem és a felépülésem az addiktológiai területre vezetett. A függőségben és a felépülési úton szerzett tapasztalatom olyan alapot biztosít a számomra, amelyre lehet építkezni. Addiktológiai konzultáns képesítést szereztem, és azóta is folyamatosan képezem magam, pár és család konzulens jelölt vagyok. Hat éve dolgozom a Magadért Alapítvány „A HELY”-en, ahol a Függő és Magadért csoportokat vezetem, egyéni konzultációkat tartok, és az eltereléssel foglalkozom.
Jelentkezni szeretnék

small-img
 

Miért érdemes a programhoz csatlakozni?

Diszkrét

Nem kell szégyenkezned mások előtt, hiszen saját otthonodban kezdheted meg a felépülést. Legyél akár itthon, akár külföldön, a szomszédok és az ismerősök nem fognak megbélyegezni.

Szakmai

A 90 Lépés program tartalmát a Magadért Alapítvány “A HELY” szakembereivel készítettük.

Gyakorlati

Három hónapon keresztül naponta lesz lehetőséged foglalkozni magaddal, amihez részletes útmutatót kapsz videótartalmak formájában. 

Ítéletmentes

A 90 Lépés program készítői a tiédhez nagyon hasonló problémákkal szembesültek. Ha személyes kapcsolat nincs is köztetek, ahogyan te megérted őket a videóüzeneteken keresztül, úgy ők is biztosan megértenének téged. Nem vagy egyedül.

 

Jelentkezni szeretnék

 

Nézz meg három teljes epizódot ingyen!

A 90 Lépés programról mondták